Een Indian Head massage (hoofd/nek/gezicht schoudermassage) is gebaseerd op de eeuwenoude Indiase geneeswijze "Ayurveda". Deze massage wordt, zittend op een stoel, uitgevoerd op het hoofd en het gezicht, maar ook nek, rug en schouders worden niet overgeslagen.

Er wordt een lichte druk uitgeoefend met handen en vingers, afgewisseld met strijkingen; deze zachte, maar tegelijk stevige draaiende bewegingen geven verlichting, voelen weldadig aan en zorgen voor "instant" stressvermindering, ontspanning en een heerlijk loom, weldadig gevoel.

De direct merkbare effecten zijn: heldere geest, vitaliserende werking, kalmeert lichaam en geest, vermindert (spannings-)hoofdpijn, lichte migrainevormen en andere stressgerelateerde klachten. Een massage van 45 minuten waarbij je heerlijk kunt ontspannen.

De Indian Head Massage is een volledig geklede massage, wat de laagdrempeligheid van deze intense massage verder vergroot. Overvloedig gebruik van kruidenolie hoort bij deze traditionele Ayurvedische massage. Je haar, hoofdhuid en gezicht (zelfs je oren!) worden ook met olie gemasseerd. Het zou mooi zijn als je na de massage de olie nog laat zitten, dus niet douchen, zodat de olie met de kruiden lekker kan intrekken. Je kunt ook gaan slapen met de olie in je haar, met een handdoek over je kussen. Op die manier kunnen de kruiden en de olie goed hun werk doen. ( zorg er evt voor dat je verder die dag geen afspraken meer hebt )

Zorg voor schoon haar en een schone huid, zodat de kruidenolie haar werk goed kan doen.
 
De effecten van een Indian Head massage/Ayurvedische massage zijn: Helder denken, vitaliserend, zeer ontspannend, het gevoel hebben dat je ontwaakt uit een goede diepe nachtrust.
 
Wanneer Indian Head massage

· Spanning in de schouders en nek
· Hoofdpijn
· Slechte haargroei
· Stress
· Ontspanning
· Jezelf een cadeau geven

 Duur 45 min
Prijs 35,-
Afspraak maken: 📞